VOORWAARDEN WORKSHOPS

1.     Reserveringen dienen wij uiterlijk 5 werkdagen voor de gewenste workshopdatum te hebben ontvangen. Na reservering via de website ontvangt u van ons een bevestiging met extra informatie.

2.     Betaling van een workshop dient vooraf gedaan te worden. In feite reserveert u via een aankoop in uw winkelwagentje op de site.

3.     Als u op de dag van de workshop aangeeft met minder personen deel te nemen dan voor wie u heeft ingeschreven, dan kunt u een schilderij namens de afwezige(n) maken, mits dit binnen de aangegeven tijd van de workshop gebeurt, er kan geen restitutie van de betaling plaatsvinden.

4.     Bij annulering van de workshop tot 4 weken voor de geplande datum kunnen wij in overleg met u een andere datum zoeken.

5.     Bij annulering van de workshop, of het annuleren van deelname van één of meer personen, 3 weken voor aanvang van de workshop wordt 75% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

6.     Bij annulering van de workshop, of het annuleren van deelname van één of meer personen, vanaf 2 weken voor aanvang van de workshop wordt het verschuldigde bedrag geheel in rekening gebracht.

7.     Als u zonder bericht niet aanwezig bent op de geboekte datum, dan vindt geen teruggave van het betaalde bedrag plaats.

8.     Als de workshop door onvoorziene omstandigheden geen doorgang kan vinden, van uw kant of de onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de workshop op een andere datum te volgen.  

9.  Anita Hageman Art  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele materiële en/of immateriële schade die zou kunnen ontstaan tijdens de workshops.

© 2008 - 2024 Anita Hageman Visual Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel