1.    Anita Hageman Art beschikt alleen over een webshop (www.anitahageman.nl) ten behoeve van de communicatie met haar klanten. Tevens biedt de website van Anita Hageman Art informatie over haar producten, en kunnen de producten (tenzij anders vermeld) alleen via de webshop worden gekocht.

2.    BTW nr. NL046955185B01

3.    De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van het product in de webshop beschreven. Bij onduidelijkheid over een artikel kan altijd contact worden opgenomen met Anita Hageman Art alleen kunnen hieraan geen rechten ontleend worden, de productbeschrijving op de website blijft bindend.

4.    De prijs staat duidelijk bij het product vermeld, de vermelde prijs is altijd inclusief 6 of 19% BTW. Schilderijen en kunstartikelen  vallen onder de 6% BTW regeling omdat ze rechtstreeks van de Kunstenaar worden afgenomen, alle andere aanverwante artikelen zoals drukwerk e.d. vallen onder de 19% BTW regeling.

5.    Kopers betalen vooruit en verzending geschied achteraf na ontvangst van betaling. Bij retournering worden  de normale verzendkosten in rekening gebracht voor de wederverzending.

6.    Alle betalingen gaat via overschrijving.

7.    Producten worden direct verstuurd, na ontvangst van betaling. U ontvangt een e-mail wanneer het product verstuurd is. Anita Hageman Art is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de producten tijdens verzending door TNT Post.

8.   Kleuren van de kunstwerken en artikelen kunnen afwijken van de foto.

9.    Contactgegevens van Anita Hageman Art, ruil- en retourservice, en garantie zijn vermeld op de website.

10.    Bij elke overeenkomst in geval van koop op afstand heeft koper een termijn van 7 werkdagen waarbinnen hij de overeenkomst zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen kan herroepen. Koper moet in voorkomende gevallen de verzendkosten van de bestelde producten betalen. Anita Hageman Art zal binnen 10 dagen het bedrag dat reeds door koper voor het door hem bestelde is betaald, terugbetalen. De termijn van het herroepingrecht gaat in op de dag waarop de koper het door hem bestelde ontvangt.

11.    Koper kan zich niet beroepen op zijn herroepingrecht, als het gaat om reeds in gebruik genomen producten. Anita Hageman Art zal alleen producten retour nemen indien onbeschadigd, in orginele verpakking en factuur bijgesloten is.

12.    Indien Anita Hageman Art de overeenkomst niet kan uitvoeren, omdat het bestelde product niet leverbaar is, zal zij de koper daarvan direct op de hoogte stellen en de gelden die ter betaling van het product reeds zijn voldaan, binnen 10 dagen terug betalen.

13.    Wanneer Anita Hageman Art de koper een product kan leveren van gelijke kwaliteit en prijs, zal zij de koper hiervan op de hoogte brengen. In dat geval kan de levering van het product niet worden gelijkgesteld aan een ongevraagde levering. Tevens behoudt Anita Hageman Art zich het recht voor prijzen te wijzigen. In voorkomende gevallen zal een wijziging van de prijs aan de koper worden gemeld voordat tot levering wordt overgegaan.

Anita Hageman Art besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolkomenheden kunnen echter voorkomen.

Tevens aanvaardt Anita Hageman Art geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van adviezen verstrekt door Anita Hageman Art via deze website.
Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.

Als u artikelen bestelt via de Anita Hageman Art website, geldt het volgende:
Wet kopen op afstand
Europese richtlijn 97/7/EG
Het Nederlands wetsvoorstel 26 861
en Staatsblad 617 van 28 december 2004

 

Eventuele geschillen welke voortvloeien uit overeenkomsten zullen beslecht worden door de bevoegde rechtbank in Nederland.

                                                                                                                                   Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder moment aangepast  worden.

© 2008 - 2024 Anita Hageman Visual Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel