Bestel informatie:

Betaling
Zodra uw betaling is ontvangen, zal Anita Hageman Art uw bestelling verwerken.
U ontvangt een orderbevestiging via e-mail en hiermee geven wij aan dat de bestelprocedure in gang gezet is en uw order wordt verwerkt. Het is daarom belangrijk dat u het juiste mailadres opgeeft.

Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW, druk- en typefouten voorbehouden.

Bezorging
De door u bestelde goederen worden door TNT geleverd. Bestellingen worden in de regel binnen 7 werkdagen na ontvangst van betaling, geleverd op het adres zoals aangegeven op het bestelformulier. Alle informatie welke wordt gegeven op deze site, wordt strikt persoonlijk en vertrouwelijk gebruikt en zullen wij op geen enkele wijzen afstaan aan derden.
Voor onze verzendingen hanteren wij de tarieven van TNT Post. Alle Kunstwerken worden alleen tegen het verzekerde tarief verzonden!  

Retouren
Niet helemaal tevreden over uw bestelling? Binnen 7 dagen na levering kunt u producten zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij het aankoopbedrag zonder vragen direct terugbetalen. De retourzending dient (binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen) vooraf aan Anita Hageman Art te worden gemeld en door ons te worden geaccepteerd.
De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper.
Retourzendingen:
* Stuur een e-mail naar info@anitahageman.nl
* Vermeld in de e-mail het factuurnummer
* Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij  terugsturen wordt vermeden.                                      
* Geef in de mail uw bankrekeningnummer door waar het bedrag op gestort kan worden (i.v.m. snelle afhandeling).

U dient de goederen in dezelfde staat te retourneren als waarin ze geleverd zijn. Wanneer de termijn van 7 werkdagen na levering is verstreken, zal Anita Hageman Art de retourzending niet meer aanvaarden. Bij beschadiging door de klant, op welke wijze dan ook, zal de klant het recht op vergoeding of vervanging of reparatie van het artikel verliezen.

© 2008 - 2024 Anita Hageman Visual Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel