SCHILDEREN IN DE PROVENCE

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

Of je nu al een geoefende schilder bent of gewoon altijd al eens aan de slag hebt willen gaan met verf en kwasten... voor iedereen is er tijd en ruimte op de Bastide tijdens de schilderweken...ontdek de prachtige omgeving, geuren en kleuren van de provence en raak geïnspireerd!

Deze hele week verblijf je op onze Bastide, daar wordt je ontvangen door eigenaresse, gastvrouw en Beeldend Kunstenaar,  Anita Hageman die de schilderlessen begeleidt maar ook het ontbijt en de rest van je verblijf verzorgd. 

De workshops vinden plaats in het grote inpandige atelier met terras en rondom de Bastide op het ruime terrein waar je voldoende inspiratie voor het schilderen zult vinden: wat dacht je van een heel veld klaprozen of prachtige olijfbomen! De lessen vinden plaats in de ochtenduren: van 09.30 tot 13.00 uur. De middag is vrij te besteden: je kan altijd zelfstandig verder gaan met schilderen maar natuurlijk ook de prachtige omgeving van de Bastide gaan ontdekken of gewoon lekker ontspannen naast het zwembad. De lunch gebruiken we een paar maal gezamenlijk en er is in deze week twee maal een gezamenlijk diner.

© 2008 - 2019 Anita Hageman Visual Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel